, ,

9 Αυγούστου, 2022

Press Room

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ πυροσβεστικού οχήματος και αυτοκινήτου έξω από το Νοσοκομείο Σερρών


Τροχαίο ατύχημα στα φανάρια του Γενικού Νοσοκομείου σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα όταν βανάκι της πυροσβεστικής, το οποίο κινούνταν στο το δρόμο του νοσοκομείου με κατεύθυνση προς την επαρχιακή οδό Σερρών-Δράμας συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση από τις Σέρρες για την Δράμα.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των οδηγών, τόσο του πυροσβεστη ο οποίος επέβαινε στο βανάκι της πυροσβεστικής. όσο και του οδηγού του αυτοκινήτου.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό νοσοκομείο των Σερρών. Οι πρώτες πληροφορίες σε ότι αφορά τον πυροσβέστη αναφέρουν πως τα τραύματά του είναι ελαφριά.
Στο σημείο έσπευσε τόσο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού Σερρών κ Ιωάννης Μπαγώτης όσο και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νίκος Παπαδόπουλος όπως και αρκετοί πυροσβέστες.
Η Τροχαία Σερρών διερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ για αρκετή ώρα υπήρχε αστυνομικός, ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία προκειμένου να μη συμβεί κάποιο ατύχημα.