, , ,

30 Ιουλίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Το σερραϊκό κοινό «αγκάλιασε» με την προσέλευσή του την μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή


Σε απευθείας αναμετάδοση Live Streaming από το Φεστιβάλ Επταπυργίου, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών παρουσίασε, το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουλίου 2021, στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου Σερρών, μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή.

Μια παραγωγή-διοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το σερραϊκό κοινό αγκάλιασε με την προσέλευσή του, την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος πρόκειται για μία αξιόλογη πολιτιστική δράση, η οποία ευχήθηκε να συνεχιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου, καθώς και την Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Σερρών κα. Χρύσα Αραπάκη για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία

φωτιστικά inde.gr