,

25 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Θ.Αραμπατζής: Κοροϊδία η μείωση νερού κατά 30% από τη ΔΕΥΑΣ


Για δημιουργική λογιστική από πλευράς της ΔΕΥΑΣ αναφορικά με το θέμα της μείωσης νερού κατηγορεί τον δήμο αλλά και την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρώην πρόεδρος της επιχείρησης κύριος Θεόδωρος Αραμπατζής, ο οποίος επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο, ζητώντας αυτό να συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο ίδιος μάλιστα αντί για μειώσεις κάνει λόγο για αυξήσεις.

Ο κύριος Αραμπατζής υπογραμμίζει ότι υπάρχει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ για μείωση μόνο κατά 17% και όχι παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για εισήγηση του διευθυντή κ. Νίκου Σαφαρίκα ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γίνει μεγαλύτερη μείωσης.

Ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης προκαλεί την Δημοτική αρχή να προσκομίσει την μελέτη που είχε γίνει προεκλογικά από την παράταξη του κυρίου Χρυσαφη, και αποδείκνυε μείωση στην τιμή του νερού κατά 30%

Ο Κύριος Αραμπατζης στρέφει όμως τα βελη του προς την παράταξη του  Στέφανου Φωτιάδη που δεν διαμαρτυρήθηκε για την καταργήση του ειδικού τέλους  το οποίο πλέον μπορεί να καταργηθεί.

https://youtu.be/l_8K-F_wH1w