,

4 Ιουνίου, 2020

Press Room

Τα χόρτα στα οικόπεδα “πνίγουν” το Δήμο Σερρών


Απεγνωσμένα λύσεις στο θέμα των χόρτον των ιδιωτικών και δημοτικών οικοπέδων ψάχνει η δημοτική αρχή.

Οι καταγγελίες των πολιτών έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την αρμόδια υπηρεσία καθώς όπως φαίνεται δεν υπάρχει τρόπος στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να καθαριστούν όλα τα οικόπεδα, τα οποία είναι γεμάτα με χόρτα ,με αποτέλεσμα σε ενδεχόμενη πυρκαγιά να κινδυνεύουν και τα σπίτια.

Το πρόβλημα με τα χόρτα και την απελπιστική κατάσταση στην Πόλη των Σερρών ανέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής του Προφήτη Ηλία  μέσα από ρεπορτάζ του δίκτυο τηλεόραση ζητώντας  λύση από την Δημοτική αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι σε ότι αφορά τον καθαρισμό των οικοπέδων στη συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να σκέφτεται να φτάσουν μέχρι και τον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα αυτό ανέφερε μέσω επιστολής της ,η επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης κυρία Αριάδνη Παπαφωτίου ,η οποία κάλεσε την δημοτική αρχή να επιτελέσει επιτέλους το έργο της.

Ο κύριος Νυχτοπάτης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει προτεραιότητα στο πια οικόπεδα θα καθαριστούν πρώτα καθώς όπου και να βρίσκεται ένας χώρος γεμάτος χόρτα είναι το ίδιο επικίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής.