, ,

13 Φεβρουαρίου, 2022

Press Room

Τ. Θεοδωρικάκος από Σέρρες : Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού


«Τέλος μπαίνει στη βία και τον χουλιγκανισμό» ανέφερε από τις Σέρρες, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Σερρών της Νέας Δημοκρατίας. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αθλητικούς παράγοντες, τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ.

Με αφορμή τις εξελίξεις μετά την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Θεοδωρικάκος εξήρε την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας λέγοντας πως μέσα σε ελάχιστες ημέρες βρήκε όλους τους ενόχους και τους οδήγησε στη δικαιοσύνη για να δικαστούν, ενώ τόνισε με έμφαση πως ο νόμος είναι νόμος για όλους, τηρείται και θα τηρείται πάντοτε, ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός και την οικονομική του δύναμη.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τα μέτρα ήδη γίνονται πράξη και η Ελληνική Αστυνομία κλείνει τη μία μετά την άλλη, τις παράνομες λέσχες και συνδέσμους «φιλάθλων», το «φιλάθλων» σε εισαγωγικά, όπως είπε, γιατί πρόκειται για χούλιγκανς.

https://www.youtube.com/watch?v=ElY9E8FW-I8