, , ,

14 Δεκεμβρίου, 2021

Press Room

Συνεχίζεται το προγραμμα “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”- Ξεκινούν οι αιτήσεις για διανομή τροφίμων (Βίντεο)


Σε μία ακόμη διανομή τροφίμων, αυτή τη φορά σε άπορες μονογονεϊκές οικογένειες προχωρά ο Δήμος Σερρών, έπειτα από δωρεά του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». 

Καλούνται οι δημότες (που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών) να προσέλθουν στο Γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 23213-50561, για να υποβάλλουν αίτηση από τις 15-12-2021 έως τις 17-12-2021 και κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00.

Η διανομή αφορά αποκλειστικά και μόνο μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην  περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει  από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Αίτηση για τα τρόφιμα αυτά μπορούν να κάνουν και όσοι έχουν λάβει ανάλογη βοήθεια από το ίδιο πρόγραμμα κατά το παρελθόν.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2tlJ4Kekdc&ab_channel=DiktyoTV