, ,

18 Μαΐου, 2022

Press Room

Συνάντηση δημάρχου Σερρών Αλ. Χρυσάφη με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά


«Είμαστε από τις λίγες δημοτικές αρχές που προχώρησαν σε οριζόντια μείωση δημοτικών τελών για τις σερραϊκές επιχειρήσεις, με μηδέν δημοτικά τέλη την τελευταία τριετία και σημαντικές μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ. Έχουμε στηρίξει με όλες μας τις δυνάμεις το τοπικό επιχειρείν» δήλωσε, ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στη σημερινή τους συνάντηση.

«Πρόκειται για λήψη μέτρων που πρέπει να βρουν μιμητές και σε άλλους Δήμους, με πιλοτικές εφαρμογές», απάντησε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, χαιρετίζοντας το έργο του Δημάρχου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και γόνιμο κλίμα επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες και ειδικά τον κλάδο της εστίασης και της αναψυχής με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στο υψηλό ενεργειακό κόστος που πλήττει τη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τους Δήμους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στο θέμα των ελέγχων για τραπεζοκαθίσματα με τον δήμαρχο να τονίζει πως θα πρέπει να υπάρξει η βέλτιστη λύση και ο σεβασμός τόσο των πολιτών όσο και των επαγγελματιών της πόλης.

 

https://youtu.be/NWLDhhhZUrI