, ,

26 Μαΐου, 2022

Press Room

Συκοφαντική δυσφήμηση κατά του αντιδημάρχου Οικ. μέσω Facebook-Στα δικαστήρια έφτασε η υπόθεση


Αναβλήθηκε λόγω ασθενείας την τελευταία στιγμή του κατηγορούμενου η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε δυσφήμιση κατά του προσώπου του αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Σερρών κ. Σπύρου Μισιρλή.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών πριν από μήνες έγινε αποδέκτης κακόβουλης κριτικής μέσω του f/b όπου εκεί ένας πολίτης άφησε να εννοηθεί πως ο αντιδήμαρχος πήρε χρήματα κάτω από το τραπέζι για μια απευθείας ανάθεση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “πιάστηκε με το δάχτυλο στο μέλι” και πως για όσα έγραφε υπήρχαν αποδείξεις. Ο κ. Μισιρλης μόλις ενημερώθηκε για τα γραφόμενα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και από εκεί η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα, ο οποίος και αποφάσισε η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο και να εκδικαστεί.

Μαζί με την δικηγόρο του κ. Ελισάβετ Γκεντσούδη ο κ. Μισιρλής βρισκόταν από το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο των Σερρών περιμένοντας η υπόθεση να εκδικαστεί ώστε και ο ίδιος να δει πρώτη φορά τον άνθρωπο ο οποίος τον κατηγόρησε.

Η κ .Γκεντσουδη σημείωσε πως το να ασκούμε κριτική πίσω από ένα υπολογιστή μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί όταν κατηγορούμε άδικα ανθρώπους. Η υπόθεση του Σπύρου Μισιρλή μπορεί να γίνει παράδειγμα , ώστε όσοι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανώνυμα και επώνυμα να σταματήσουν να κατηγορούν τον οποιονδήποτε χωρίς στοιχεία.