, ,

9 Μαρτίου, 2022

Press Room

Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι των Επταμύλων για τον κόμβο-Τι απαντά ο αντιδήμαρχος Γ. Νυχτοπάτης


Στον Εισαγγελέα Σερρών βρέθηκε σήμερα για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος των Επτανήσων προκειμένου να καταθέσει για το θέμα του κόμβου έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις γνωστής γαλακτοβιομηχανίας. Πρόκειται για ένα κόμβο που όπως αναφέρουν οι κάτοικοι αντί να τους διευκολύνει τους δυσχεραίνει την ζωή κ την καθημερινότητα.

Τα μεγάλα φορτηγά προκειμένου να παραδώσουν υλικό στις μεγάλες εταιρείες που υπάρχουν στην περιοχή αναγκάζονται να κάνουν μανούβρες ενώ ακόμη και τα λεωφορεία δυσκολεύονται να επισκεφτούν σύμφωνα με τον πρόεδρο τον Άγιο Ιωάννη.

Ο κ. Θεοφανίδης κατηγορεί για όλα την δημοτική αρχή που δεν επέβλεψε την μελέτη ώστε να προέχει το συμφέρον του δήμου και των δημοτών.

Οι κάτοικοι σύμφωνα με τον δικηγόρο τους θα αποσύρουν τις μηνύσεις εάν ο δήμος επαναφέρει τον δρόμο στην προηγούμενη κατάσταση. Η εισαγγελέας ξεκίνησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Στην εκπομπή δυο ώρες μαζί ο Δικηγόρος Ιωάννης Γιάντσιος έριξε και μια βόμβα καθώς ανέφερε πως στην σύσκεψη που έγινε στην Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανια κάποιοι αποχώρησαν με πλαστικές τσάντες χωρίς να προσδιορίζει τι είχαν μέσα αυτές…

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Γιώργο Νυχτοπατη ο οποίος χαρακτήρισε το σχόλιο άθλιο , διευκρινίζοντας πως οι σακούλες είχαν μέσα παγωτό που τους προσέφερε η εταιρεία.

Σε ότι αφορά τον κόμβο ο αντιδήμαρχος παραδέχτηκε πως όντως η μελέτη έχει προβλήματα , χωρίς να εξηγεί για πιο λόγο οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου την υπέγραψαν χωρίς να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο και να μην αφήσουν πρώτα να γίνουν οι εργασίες και εκ των υστέρων να έρθουν να διορθώσουν τα προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=rBi-mVNLVOM