,

10 Μαρτίου, 2021

Press Room

Στο 401 στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Σερραίος Αστυνομικός. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Σιδηροκάστρου (Βίντεο)


Στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο αστυνομικός της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή. Ο 27χρονος Σερραίος στην καταγωγή αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης και ενώ αιμορραγούσε επί ώρα στο οδόστρωμα, απομονώθηκε από κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του στην οδό Πλαπούτα και τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.

Αναφερόμενος στο εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία τις τελευταίες μέρες ο κ. Αραμπατζής τόνισε πως δεν γίνεται για ένα κατακριτέο αλλά μεμονωμένο περιστατικό ενός αστυνομικού, κάποιοι να στοχοποιούν ολόκληρη την Αστυνομία.

Ο κύριος Αραμπατζης φανερά δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή κυρίως στην Αθήνα, ζήτησε να επικρατήσει σύνεση, επισημαίνοντας πως στις πλάτες των αστυνομικών δεν χωρά μικροπολιτικη.

Μόλις ένα χρόνο υπηρεσίας στο Σώμα έχει υπηρετήσει ο 27χρονος Άγγελος που δέχθηκε άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους. Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών προσλήφθηκε το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ο Άγγελος ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του Κώστα και ήταν ένα ιδιαίτερος αγαπητό παιδί στον τόπο του το Σιδηρόκαστρο.

Ο νεαρός Άγγελος είναι  συγγενής του Δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη, ο οποίος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό και δύναμη στους γονείς του.

Με μαγνητοσκοπημένο βίντεο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό του αστυνομικού και κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση. Έστειλε μήνυμα ειδικά στους νέους ότι «η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά» και υπογράμμισε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει».

https://youtu.be/GqAXkD0yFgk