, ,

30 Οκτωβρίου, 2022

Press Room

Στις 19:50 το βράδυ παρακολουθείστε στο Δίκτυο Τηλεόραση το πρώτο συνέδριο #Mazipiodynates με θέμα «Γυναίκα- Μητέρα η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους»


Σήμερα στις 19:50 παρακολουθείστε μέσα από την συχνότητα του Δίκτυο Τηλεόραση το πρώτο συνέδριο #Mazipiodynates με θέμα «Γυναίκα- Μητέρα η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους»

Oμιλητές είναι:

-Η δημιουργός του NowLetsPlay, Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια και Συγγραφέα κ. Μαριάννα Αντωνακάκη, που θα θέσει το πλαίσιο του προγράμματος, επικεντρώνοντας στις σύγχρονες μητέρες, τις προκλήσεις τις ευκαιρίες και τη θετική γονεϊκότητα.

-Η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Πρόεδρο της ΜΚΟ «ΑΝΑΣΑ» κ. Ζέτα Δούκα, η οποία θα αναφερθεί σε θέματα ενδυνάμωσης των γυναικών και μάλιστα από την παιδική ηλικία, όπως περιγράφει στα σχετικά βιβλία της

-Ο Κλινικός Εμβρυολόγος, Διευθυντή Εργαστηρίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος θα αναπτύξει θέματα υπογονιμότητας, τεχνητής γονιμοποίησης και κατάψυξης ωαρίων

-Η Κλινική Ψυχολόγο Δρ Άννα Κανδαράκη, η οποία θα αναφερθεί στο θέμα: Μητρότητα, επιθυμία ή υποχρέωση; Τα πολλά πρόσωπα της μητρότητας.