, ,

6 Αυγούστου, 2022

Press Room

Στην τελική φάση η ασφαλτόστρωση του αγρ. δρόμου Ομόνοιας-Γέφυρα Μπέλιτσας-Συνάντηση Δημάρχου Σερρών με την Φωτ. Αραμπατζή


Ευχάριστα είναι νέα για τον Δήμο Σερρών καθώς η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Σερρών στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου μήκους 2.650 μέτρων από το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας μέχρι τη γέφυρα της Μπέλιτσας βρίσκεται στην τελική φάση έγκρισης για χρηματοδότηση ύψους 913.800 ευρώ, καθώς πληροί όλες τις τεχνικές και ποιοτικές απαιτήσεις. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά στη συνάντηση εργασίας που είχε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή στο Δημαρχείο.

Οι ενέργειες για την προετοιμασία του σημαντικού έργου είχαν ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο και η συμβολή της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ και βουλευτή Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή ήταν καταλυτική. Αξίζει να αναφερθεί πως στις 2 Αυγούστου 2021 επι θητείας της κ. Αραμπατζή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συνδρομή του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία της κ. Αραμπατζή και στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών για να ξεκινήσει η προετοιμασία από πλευράς Δήμων.

«Η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Σερρών καθώς βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και των παραγωγών στις αγροτικές περιοχές του Δήμου» ανέφερε ο δήμαρχος Σερρών.