,

9 Μαρτίου, 2021

Press Room

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για την απαλλαγή των επαγγελματιών από τα δημοτικά τέλη o Δήμος Εμμ. Παππά.


Και ηλεκτρονικά πλέον και μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ (https://dt.govapp.gr/) οι επαγγελματίες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά θα μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση απαλλαγής τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού ή / και τη μείωση τέλους κοινοχρήστων χώρων. Η διαβεβαίωση για την εν λόγω εξέλιξη δόθηκε σήμερα (9/3/2021) από το Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα, στον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρη Κοτσαμπά, σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο Δημαρχείο.

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Νότας, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, που έχει οριστεί για τις 17 Μαρτίου το σώμα αναμένεται να λάβει απόφαση για την επέκταση και για το έτος 2021 της μη καταβολής του αναλογούντος τέλους για τη χρήση παραχωρημένου χώρου, όπως επίσης και του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, για όλες τις επιχειρήσεις εντός των ορίων του δήμου που έχουν διακόψει ή περιορίσει υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Εμμ. Παππά για το έτος 2020 και το διάστημα που ίσχυσαν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και αναστολής της λειτουργίας των επιχειρήσεων δεν εισέπραξε δημοτικά τέλη και πως ακόμη και σήμερα οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν είτε καταθέτοντας φυσική αίτηση, είτε (πλέον) και ηλεκτρονική να τύχουν της εν λόγω απαλλαγής και για το 2021.