, ,

23 Αυγούστου, 2022

Press Room

Σέρρες: Τρία γατάκια έγιναν «μπαλάκια»-Από τον Άννα στον Καϊαφα…για τη φιλοξενία τους


Γεννήθηκαν για να ταλαιπωρούνται! Ο λόγος για τρία νεογέννητα γατάκια, τα οποία παράτησε η μητέρα τους μετά τη γέννα. Τα μικρά εντοπίστηκαν από την κυρία Ιφιγένεια Μαρκοπούλου, η οποία για 8 ημέρες τα φρόντισε ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχίσει να τα παρέχει φροντίδα καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η κ. Ιφιγένεια απευθύνθηκε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι που αναγκάστηκε να καταφύγει Αστυνομία. Αρχικά όπως υποστηρίζει επικοινώνησε με το κυνοκομείο Σερρών με τους αρμόδιους να την ενημερώνουν πως δεν μπορούν να τα δεχτούν καθώς φροντίζουν μόνο σκύλους. Αγανακτισμένη μιλά στο Δίκτυο Τηλεόραση και καταγγέλλει αυτό που βίωσε μέχρι να βρει άκρη.

Η ίδια επικοινώνησε και με τον Φιλοζωικό όμιλο Σερρών, ωστόσο όπως αναφέρει τα μέλη του Ομίλου την ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να τα δεχθούν καθώς δεν διαθέτουν χώρο για φιλοξενία.

Σήμερα περίπου στις 12:30 το μεσημέρι και ενώ οι υπάλληλοι του κυνοκομείου είχαν παραλάβει τα γατάκια, η ίδια έμεινε άφωνη όταν είδα τους υπαλλήλους του κυνοκομείου μαζί με εθελοντές φιλόζωους να αφήνουν τα τρία γατάκια στο πεζοδρόμιο και αποχωρούν.

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, υπάλληλος του κυνοκείου, επέστρεψε ξανά, πήρε τα τρία μικρά γατάκια, λέγοντας μάλιστα ότι τα πηγαίνει στο αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Ταϊρη, προκειμένου να τα φιλοξενήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxh32nZnY1I