, , ,

3 Ιουνίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Συλλήψεις για κλοπές


Τρία άτομα συνελήφθησαν για κλοπές στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξαν ένα διαμέρισμα στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επίσης, την ίδια ημέρα, διέρρηξαν ακόμη ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, χωρίς να ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι, η μία από τις προαναφερόμενες διέρρηξε τον Μάρτιο ένα διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, ενώ τον προηγούμενο μήνα διέρρηξε ένα ακόμη διαμέρισμα, μέσα από το οποίο αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Επίσης συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την ίδια ημέρα διέρρηξε δύο καταστήματα, που βρίσκονται σε περιοχή των Σερρών και από το ένα αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, σύμφωνα με την οποία του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.