, , ,

9 Ιουνίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Πρώτη συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Στήριξης των Σερρών του δικτύου space4people


 

Ο Δήμος Σερρών και η Τοπική Ομάδα Στήριξης (ΤΟΣ) του δικτύου “space4people” ξεκινούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 τις τακτικές συναντήσεις τους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν και να μετατρέψουν  σε περισσότερο ελκυστικό τον δημόσιο χώρο της πόλης.

Η συνάντηση των Μελών της Τοπικής Ομάδας Στήριξης, που οργανώνεται αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω των προληπτικών μέτρων και των κανόνων προστασίας του covid-19, πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου “space4people” που υλοποιεί ο Δήμος μαζί με άλλες εννέα πόλεις από όλη την Ευρώπη με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ .

Στην Τ.Ο.Σ. των Σερρών εκτός από τα Στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών Δόμησης και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, που είναι και οι συντονιστές του έργου, συμμετέχουν και εκπρόσωποι: της Μείζονος αντιπολίτευσης, της Τοπικής Κοινότητας των Σερρών, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σερρών, του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών, του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, της Α.Ε. των ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Σερρών και του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.