,

21 Απριλίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Πέρασαν 10 μήνες από τις πλημμύρες και ακόμη περιμένουν να αποζημιωθούν από το Υπουργείο Υποδομών.


Δέκα (10) μήνες μετά, και οι κάτοικοι των περιοχών όπου πλημμύρισαν στην περιοχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ακόμη περιμένουν να λάβουν τις αποζημιώσεις τους από το υπουργείο υποδομών και μεταφορών, εκπρόσωποι του οποίου πέρασαν από τα σπίτια που επλήγησαν κάνοντας τις απαιτούμενες καταγραφές.

Το υπουργείο Υποδομών σύμφωνα με τον κύριο Κουλουφάκο θα πληρώσει πολύ μικρό ποσοστό των ζημιών που υπέστησαν, με την γραφειοκρατία να είναι ένας μεγάλος Γολγοθάς.

Πολλοί είναι πάντως οι πληγέντες που σκέφτονται πως εάν είναι να ξοδέψουν 1000 ευρώ για να λάβουν 500, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την υποβολή των δικαιολογητικών τους.

Αυτά συμβαίνουν 10 μήνες μετά σε ότι αφορά την περιοχή κάτω από την γέφυρα του Τσέλιου προκαλώντας αγανάκτηση στους κατοίκους . Η δε κλειστή γέφυρα, δημιουργεί επίσης δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους οι οποίοι δεν μπορούν να κινηθούν ελεύθερα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να επισκευάσουν τη γέφυρα του Τσέλιου και επιτέλους να μπορούν και οι ίδιοι να κυκλοφορούν χωρίς φόβο πρώτα από όλα , και φυσικά…χωρίς ταλαιπωρία.