, , ,

28 Μαΐου, 2021

Press Room

Σέρρες: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift European Proseries/Pro2/Queen Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών


Η καρδιά του πανευρωπαϊκού Drift άρχισε να κτυπά στην πόλη των Σερρών, καθώς στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας πραγματοποιείται ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, οποίος θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί, επίσης στη σερραϊκή πίστα τον προσεχή Οκτώβριο. 

 

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτού του σαββατοκύριακου (29-30 Μαΐου) θα ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών με τριάντα (30) συμμετοχές και χωρίς θεατές, ενώ θα ισχύσουν οι προβλεπόμενοι περιορισμοί κατά της εξάπλωσης Covid-19 (αποστάσεις, υποχρεωτικές μάσκες, θερμομέτρηση των εισερχομένων κ.λ.π.).

Επισημαίνεται ότι το Drift θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επαγγελματική σειρά αγώνων του είδους στον κόσμο. Ο θεσμός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και περιλαμβάνει διεθνείς σειρές αγώνων, στις οποίες κορυφαίοι οδηγοί και ομάδες από 52 χώρες, ανταγωνίζονται για τους τίτλους των πρωταθλημάτων σε 26 διαφορετικές διοργανώσεις.

Να τονιστεί ότι το περιβάλλον της πίστας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και προωθεί τον αθλητή στην ανίχνευση των ορίων του. Αυτά θα ανακαλύψουν και οι συμμετέχοντες των αγώνων στην πανέμορφη πίστα των Σερρών.

Έτσι, τον προσεχή Οκτώβριο λοιπόν η καρδιά του παγκόσμιου Drift θα κτυπά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Οδηγοί από την Ευρώπη, απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και Έλληνες Πρωταθλητές, θα προσφέρουν ξεχωριστό θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πιέζοντας στο όριο τους κινητήρες και τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών!