,

25 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Οργή και αγανάκτηση κατά της ΔΕΥΑΣ από τους κατοίκους της οδού Τροίας – Οχτώ μήνες περιμένουν να αποζημιωθούν


Στο γραφείο του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κυρίου Νικολάου Σαφαρικά βρέθηκε όπως ανέφερε ο ίδιος σήμερα κάτοικος της οδού Τροίας προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά στις αποζημιώσεις της οδού Τροίας.

Οι κάτοικοι μετά και την μεγάλη πλημμύρα του Ιουνίου και βλέποντας ότι οι αποζημιώσεις καθυστερούν προσέφυγαν στην δικαιοσύνη καθώς φοβήθηκαν πως εάν περάσει το τρίμηνο δεν θα έχουν το δικαίωμα να κινηθούν νομικά εναντίων της επιχείρησης και δυστυχώς δεν θα λάβουν τα χρήματα που τους αναλογούν.

Οι κάτοικοι υπέγραψαν όπως δηλώνουν οι ίδιοι ,ότι συμφωνούν να αποζημιωθούν από την ΔΕΥΑΣ και όταν τα χρήματα που τους αναλογούν θα έρθουν ,τότε ο Δήμος θα τους τα κρατήσει, καθώς δεν γίνεται να πληρωθούν δύο φορές.

Οχτώ (8) μήνες μετά και δυστυχώς οι κάτοικοι όχι απλώς περιμένουν αλλά δυστυχώς δεν έχουν και επίσημη ενημέρωση για το ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτό βέβαια παρότι το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ έλαβε την απόφαση να τους αποζημιώσει εγκαίρως.

Η απόφαση βέβαια αυτή δεν υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα, με τους ίδιους να αναμένουν την επίσημη απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρου Χαλκιοπούλου, που θα τους εξηγεί, τι συνέβη και δεν έχουν λάβει τα χρήματα τους.

https://youtu.be/I-xcWsy7bh8