Σέρρες: Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου


Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών μετά την πρόσφατη παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα.

Η εκλογή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην επιμελητηριακή νομοθεσία.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη, λέγοντας πως στόχος του είναι να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του παραιτηθέντος προέδρου, Χρήστου Μέγκλα, σημειώνοντας πως ο παρατηθείς πρόεδρος άφησε μεγάλο έργο, έδωσε σώμα και ψυχή για το Επιμελητήριο, για να αναδειχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και ο τόπος.
Σχετικά με την πρόσφατη παραίτηση του Κωνσταντίνου Παπαπαναγιώτου, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΣ, που θεωρούνταν και ως ο επικρατέστερος «διάδοχος» του κ. Μέγκλα έως τις επόμενες εκλογές, είπε πως όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία αλλαγής προεδρείου είναι λογικό και να γράφονται και να λέγονται – απ’ έξω- κάποια πράγματα, είναι λογικό να υπάρχει ένας θεμιτός ανταγωνισμός. Συμπλήρωσε δε, πως σαν συνδυασμός συζητήσανε και ο ίδιος επέλεξε να μην συνεχίσει.
Μιλώντας για τον κ. Παπαπαναγιώτου είπε πως οι σχέσεις τους είναι καλές, πως βρισκόταν κοντά στον πρόεδρο Χρήστο Μέγκλα και γνωρίζει καλύτερα τα του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας πως θα ζητήσει τη συμβολή του, την οποία πιστεύει ότι θα του τη δώσει.
Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία του Επιμελητηρίου στις προσεχείς εκλογές.