, ,

4 Ιουλίου, 2022

Press Room

Σέρρες: Μετωπική σύγκρουση αγροτικού με νταλίκα


Από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών απεγκλωβίστηκε οδηγός ι.χ. ημιφορτηγού και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό της νταλίκας να μην προλαβαίνει να ακινητοποιήσει το όχημα του, ούτε να μπορεί να αποφύγει το φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σφηνώθηκε κάτω από τις ρόδες της νταλίκας.

Ο οδηγός αν και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, ώστε να προλάβουν να διακοσμήσουν εγκαίρως τον οδηγό του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο καθώς είχε ακόμη της αισθήσεις του. Τον οδηγό της νταλίκας βοήθησαν και διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί ώστε να πάρει τις αρχές και να βοηθήσει όσο μπορεί. Και οι άλλοι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνταν πάνω στον περιφερειακό αναφέρουν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς να δίνει την ευκαιρία στον οδηγό της νταλίκας να σταματήσει.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν της 11:00 στον περιφερειακό, στο ύψος της δομής προσφύγων των Σερρών, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα η κυκλοφορία. Αμέσως άνδρες της τροχαίας έφτασαν στο σημείο για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, όπως και πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από την τροχαία Σερρών.