,

Φεβ 9, 2021

Press Room

Σέρρες: Μετά από 10 χρόνια, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο πάρκο των Σφαγείων


Κάλιο αργά παρά ποτέ, λένε οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών στην περιοχή των Σφαγείων καθώς εδώ και περίπου 10 χρόνια παρακαλάνε την δημοτική αρχή, να ξηλώσει τις πέτρινες πλάκες που ήδη υπάρχουν στην πλατεία και να τοποθετήσει καινούργιες.
Το πρόβλημα κάθε φορά που έβρεχε γινόταν ακόμη μεγαλύτερο καθώς η συγκεκριμένη μικρή πλατεία μετατρεπόταν σε μια λίμνη γεμάτη λάσπες, με αποτέλεσμα να συνεχόμενα ατυχήματα μικρών και μεγάλων.
Οι εισηγήσεις και τα παρακάλια των κατοικων ευτυχώς εισακούστηκαν και ξεκίνησαν οι εργασίες, ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να αποκατασταθεί και να είναι ικανός να φιλοξενεί το παιχνίδι των μικρών παιδιών.
Ο χώρος θα αναμορφωθεί πλήρως και θα θυμίζει ένα πραγματικο πάρκο , ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής.