, , ,

30 Ιουνίου, 2022

Press Room

Σέρρες: Μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ πέτυχε μέσο όρο βαθμολογίας 19,575 στις Πανελλαδικές


Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 2ου  ΕΠΑΛ Σερρών αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν σε όλους τους μαθητές θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για τις ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σοβαρή και καλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στα Επαγγελματικά Λύκεια και συγκεκριμένα στο σχολείο μας (2ο  ΕΠΑΛ Σερρών) το οποίο επί σειρά ετών διακρίνεται σε μαθητές που αρίστευσαν.

Πέρσι βραβεύτηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία» του ομίλου Eurobank ο αριστούχος μαθητής μας Μάτσας Δημήτριος με μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στο Ν. Σερρών (για τα ΕΠΑΛ) συγκεντρώνοντας 19.250 μόρια.

«Φέτος ο μέσος όρος βαθμολογίας 11 μαθητών μας ξεπέρασε το 18 (δηλαδή ξεπερνούν τα 18.000 περίπου μόρια ανάλογα με το συντελεστή βαρύτητας κάθε σχολής) ενώ η πρώτη σε βαθμολογίες μαθήτριά μας πέτυχε μέσο όρο βαθμολογίας 19,575» αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Κωνσταντίνος Ν. Δομουχτσής