,

5 Μαΐου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για χωματερή στο Μητρούση (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερρών επισκέφθηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα Καπετάν Μητρούση όπου και διαπίστωσε ότι μόλις 50 μέτρα από την κατοικημένη περιοχή βρίσκεται μία μικρή χωματερή που όμως κρύβει μεγάλους κινδύνους για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καλεί τη Δημοτική Αρχή, να πάψει να αδιαφορεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την υγεία των δημοτών και ζητούμε άμεσα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες  που αφορούν στην αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων.

Το συγκεκριμένο σημείο βέβαια επειδή ήταν γεμάτο κλαδιά την Κυριακή πήρε φωτιά με αποτέλεσμα τα περισσότερα να καούν. Το δυσάρεστο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως, σύμφωνα πάντα με τον επόπτη καθαριότητας, το συγκεκριμένο σημείο καθαρίστηκε πριν ένα μήνα και δυστυχώς οι κάτοικοι δεν το σεβάστηκαν και έριξα. Ότι αδρανή υλικά και κλαδιά είχαν, μετατρέποντας το οι ίδιοι σε χωματερή , και μάλιστα δίπλα από τα σπίτια τούς.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι η μοναδική που είναι σε αυτή την κατάσταση, παρότι ο δήμος έχει τοποθετήσει μεγάλους μεταλλικούς κάδους ώστε οι κάτοικοι να πετούν μπάζα και αδρανή υλικά.

 

φωτιστικά inde.gr