Σέρρες: Ετοιμάζονται για το άνοιγμα οι επιχειρηματίες της εστίασης
Πάρα τα αρνητικά ρεκόρ στον αριθμό των κρουσμάτων και των διασωληνομενων οι ειδικοί φαίνεται πως προκρίνουν το σταδιακό άνοιγμα της εστίασης. Άνοιγμα αρχικά με εξυπηρέτηση μόνο σε τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, με χρήση μάσκας από το προσωπικό και τους πελάτες, με εβδομαδιαίο COVID19 self-test από το προσωπικό, με τέσσερις πελάτες ανά τραπέζι και μέτρα τήρησης αποστάσεων.
Αυτό που θέλουν οι επιχειρηματίες είναι να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Αυτό που ΔΕΝ θέλουν είναι να ξανακλείσουν σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι επιχειρηματίες της εστίασης έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζονται.
Το Πάσχα θα είναι μια καλή περίοδος για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον κλάδο της εστίασης αλλά δυστυχώς το κέρδος θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του στα ταμεία τους.
https://youtu.be/kaFPEqxdRDo