, ,

20 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Σέρρες: Έκαναν μάθημα και τους διέρρηξαν τα οχήματα έξω από το Εσπερινό ΕΠΑΛ


Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών το βράδυ της Πέμπτης. Ο δράστης διέρρηξε τρία οχήματα έξω από το ΕΠΑΛ Σερρών, σπάζοντας τα παράθυρα και άρπαξε προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους. Πρόκειται για οχήματα μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν το μάθημά τους στη σχολική μονάδα. Ο δράστης έγινε αντιληπτός και ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία όπου προχώρησε στη σύλληψή του και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
«Κάποιοι έσπασαν τρία οχήματα μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ που ήταν παρκαρισμένα έξω από το κτήριο. Οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου» αναφέρει ο κύριος Στάθης Πολίτης, μέλος του 15μελούς του Εσπερινού ΕΠΑΛ.
Οι μαθητές του σχολείου θέτουν θέμα ασφάλειας της σχολικής μονάδας και ζητούν να προσληφθεί σχολικός φύλακας και πάλι καθώς ο προηγούμενος συνταξιοδοτήθηκε. Επίσης, ζητούν και τοποθετηθεί φωτισμός πέριξ της σχολικής μονάδας και πιο συγκεκριμένα στο σημείο που παρκάρουν τα οχήματα τους οι μαθητές.