, ,

24 Μαρτίου, 2022

Press Room

Σέρρες: Διαμαρτυρία υπαλλήλων για την έλλειψη προσωπικού στην Πολεοδομία


Σε διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Σερρών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν πρωτίστως για την έλλειψη εργαζομένων στο τμήμα πολεοδομίας του Δήμου αλλά και γενικότερα την έλλειψη ανθρώπινού δυναμικού τόσο στο Δήμο Σερρών όσο και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού. Οι υπάλληλοι δια του προέδρου τους υποστηρίζουν πως η πρόσληψη 8μηνων και διμηνητών δεν βοηθά καθώς το μόνο που κάνει είναι να καλύπτει ψηφοθηρικά Την κυβέρνηση και τους Δημάρχους.

Τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών ζητούν την πρόσληψη μόνιμων συναδέλφων τους , κάτι βέβαια που θέλουν και οι Δήμαρχοι αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται αυτό δεν είναι εφικτό.

Ανάμεσα στα αιτήματα των υπαλλήλων ήταν και η δημιουργία χώρων εργασίας καθώς δεν χωράνε πλέον μέσα στα γραφεία. Ο κ. Κατιρτζόγλου μάλιστα ανέφερε πως την ώρα που τα δικά τους γραφεία είναι σε κακά χαλιά, κάποια γραφεία αιρετών έχουν ανακαινιστεί. Τα παράπονα των υπάλληλων έφτασαν ακόμη και στο Δήμαρχο και περιμένουν λύση, καθώς πλέον δεν υπάρχει χώρος ούτε για τα αρχεία.

Επίσης, ο κύριος Κατιρτζόγλου ανέφερε πως επίκειται ένα ακόμη ραντεβού με τον Δήμαρχο , καθώς ο ίδιος τιμώρησε μια υπάλληλο για ένα λάθος της , κάτι που όμως θεωρούν άδικο, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να τιμωρούνται όσοι δεν δουλεύουν και όχι όσοι δουλεύουν και μπορεί να κάνουν έστω και ένα λάθος.

https://youtu.be/6kLVVDq1ApM