, , ,

24 Μαΐου, 2022

Press Room

Σέρρες: Διαμαρτυρία συνταξιούχων για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος


«Τρέμουν» κυριολεκτικά οι πολίτες κάθε φορά που παίρνουν στα χέρια τους το φάκελο με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει έρθει σε μεγάλο, οικονομικό «αδιέξοδο» καθώς οι λογαριασμοί ρεύματος τους τελευταίους μήνες είναι υπέρογκοι.

Ο κ. Βασίλης Ελμάζης από το Φλάμπουρο Βισαλτίας είναι σε απόγνωση καθώς ο λογαριασμός ρεύματος του ήρθε 998 ευρώ και σύνταξη που παίρνει είναι 400 ευρώ, όπως λέει αδυνατεί να τον πληρώσει.

814 ευρώ ο λογαριασμός του κ. Δήμου Παπακώστα, ενώ ο λογαριασμός του κ. Νίκου Καρανικόλα 598 ευρώ, ενώ η αξία του ρεύματος στο τετράμηνο είναι 90 ευρώ.

Το πρωί της Τρίτης 24 Μαϊου τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε Σερρών, με τα μέλη του παραρτήματος του σωματείου από το Φλάμπουρο Βισαλτίας, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ Σερρών και συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Σερρών ζητώντας αν θα μπορούσε να γίνει κάποια ρύθμιση για την πληρωμή των λογαριασμών και να μη σημειωθούν διακοπές ρεύματος σε ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.