,

3 Μαΐου, 2020

Press Room

Σέρρες: Ανοίγει αύριο η αγορά! Το νέο ωράριο λειτουργίας!


Ξεκινά αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου, η επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση των μέτρων.. 

Η επιστροφή  θα γίνει με μεγάλη προσοχή και με αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, στα ωράρια και στα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμόζονται για να θωρακιστούν εργαζόμενοι και πελάτες από τον κορωνοϊό. 

Όσον αφορά στη ρύθμιση του ωραρίου λειτουργίας των επιχειρήσεων η έναρξη τους μεταφέρεται στις 10.00 π.μ. ,όπως επεσήμανε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας  αφορά στα παρακάτω καταστήματα:

 Λιανικό εμπόριο βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων. υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων, καταστήματα οπτικών. πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας.

Συνεπώς το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται  ως εξής:

Τρίτη,  Πέμπτη και Παρασκευή

Από 10:00 -14:30 και 18:00-21:00

Δευτέρα και Τετάρτη

10:00-14:30

Σάββατο

10:00- 15:00

Σύμφωνα με το σχέδιο αποκλιμάκωσης της Κυβέρνησης, η  έξοδος από την καραντίνα θα γίνεται βήμα – βήμα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή αναζωπύρωση της απειλής. Στόχος της Κυβέρνησης  είναι να εντοπίζετε  γρήγορα, ώστε οι όποιοι νέοι περιορισμοί να έχουν τοπικό χαρακτήρα και να μην αφορούν όλη την επικράτεια. 

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών παραμένει  σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΣΕΕ και την ΟΕΠΕΚΑΜΘ για τυχόν  αναθεωρήσεις, ανάλογα με τις εξελίξεις των πραγμάτων και τις οδηγίες των ειδικών ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση προς τα μέλη και το καταναλωτικό κοινό 

 

Επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε.

 Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας. 

Δίνουμε ώθηση στην τοπική οικονομία.

Μα πάνω απ’ όλα 

Μένουμε Ασφαλείς.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Κυριακή Μηλίγκα