, ,

5 Σεπτεμβρίου, 2022

Press Room

Σέρρες: Άγρια καταδίωξη διακινητή μεταναστών-Χτύπησε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ


Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Κρίνου λίγα χιλιόμετρα έξω από τις Σέρρες όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Σερρών, εντόπισαν λαθροδιακινητη να αποβιβάζει από το όχημα του αλλοδαπούς που παράνομα εισήλθαν στη χώρα.

Ο οδηγός του οχήματος προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς πάτησε το γκάζι περνώντας κυριολεκτικά πάνω από την μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ με τον αστυνομικό να σώζεται την τελευταία στιγμή καθώς κατάφερε και πήδηξε από την μηχανή του.

Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλη καταδίωξη που έφτασε έως και την Θεσσαλονίκη. Ο αλλοδαπός και οδηγός του οχήματος για να καταφέρει να περάσει χωρίς να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί έσπασε ακόμη και τις μπάρες από τα διόδια του Στρυμονικού.

Η καταδίωξη έφτασε περίπου μέχρι και το Δερβένι όπου εκεί αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Σερρών κατάφεραν να συλλάβουν το συγκεκριμένο άνδρα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Σερρών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών