,

18 Μαρτίου, 2021

Press Room

Σέρρες: 500 κιλά πατάτες για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ελαιώνα


Τον δικό τους κρίκο στην «αλυσίδα ανθρωπιάς» και συμπαράστασης των  σεισμοπαθών της Θεσσαλίας έβαλαν τα μέλη του Πολιτιστικού κι Αθλητικού Συλλόγου Ελαιώνα, συμμετέχοντας έμπρακτα στην Εκστρατεία αλληλεγγύης, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Σερρών, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Σήμερα ο πρόεδρος κ. Σπύρος Βλάχος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου βρέθηκαν στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. , όπου και παρέδωσαν στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κι Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, είδη πρώτης ανάγκης και περισσότερα από 500 κιλά πατάτες, τα οποία συγκέντρωσαν από τους κατοίκους του χωριού.

Η πρόεδρος της (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους κατοίκους του Ελαιώνα αλλά και τα μέλη του συλλόγου για την πρωτοβουλία τους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανταπόκριση των απλών Σερρών πολιτών αλλά και των φορέων και συλλόγων στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής Σερρών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που εν μία νυκτί έχασαν τα σπίτια  και τις περιουσίες τους, είναι πράγματι μεγάλη. Οι Σερραίοι δεν έμειναν αμέτοχοι, αντιθέτως καθημερινά προσέρχονται στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους του Ελαιώνα, για τη συνεισφορά τους και συνεχίζουμε. Είμαστε κοντά στους σεισμοπαθείς, προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανακουφιστούν οι συμπολίτες και συνάνθρωποί μας, από την περασμένη Τρίτη 16/3/2021 έως και την Παρασκευή 26/3/2021 και ώρα 08:00 με 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης :

– Απολυμαντικά , καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, μωρομάνδηλα, πάνες, ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια, οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, χαρτοπετσέτες, ρολό κουζίνας, χαρτί υγείας, σαμπουάν, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνα, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη για τρόφιμα).

– Παχύρευστη χλωρίνη

– Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο.

– Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια , κριτσίνια και κουλούρια.

– Ατομικοί μικροί χυμοί – γάλα μακράς διαρκείας σοκολατούχο.

– Λάδι

– Ντοματοπολτό

– Αλάτι / μπαχαρικά

– Όσπρια

– Φρυγανιές

– Φαγητά σε κονσέρβες

Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων:

Τραπεζικός Λογαριασμός:

EUROBANK GR8102603290000390200055986

Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή των αναλυτικών στοιχείων του καταθέτη και η αιτιολογία της δωρεάς: ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ