, , ,

31 Μαΐου, 2022

Press Room

Σέρρες: 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον σύντροφο της μητέρα του


“Σοκάρει” την τοπική κοινωνία των Σερρών η καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον σύντροφο της μητέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες το 15χρόνο κορίτσι έφτασε μόνο του στην Yποδιεύθυνση Aσφαλείας Σερρών όπου και ενημέρωσε τους αστυνομικούς για όσα είχε ζήσει στο σπίτι που διέμενε, με την μητέρα και τον συντονισμό της.

Το νεαρό κορίτσι συμφώνα με το ρεπορτάζ της Βαΐας Βαΐδου για το Δίκτυο τηλεόραση κατήγγειλε πως ο σύντροφός της μητέρας της, την θώπευσαι σε σημεία του κορμιού της, αρκετές φορές, γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στις Aρχές, πριν ο συγκεκριμένος άνδρας προχωρήσει και σε άλλες πράξεις.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος πέρασε το βράδυ της Κυριακής στο κρατητήριο, και την Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και ορίστηκε δικάσιμος .
Η μητέρα της νεαρής κοπέλας κατέθεσε στις Αρχές ότι δεν ήξερε, ούτε, είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την στάση του συντρόφου της, απέναντι στην 15χρόνη κόρη της. Το μόνο που ξεκαθάρισε η μητέρα στις αστυνομικές αρχές είναι πως δεν πρόκειται να τον ξαναδεχτεί στο σπίτι, όπου διαμένει με την κόρη της.
Ο συγκεκριμένος άνδρας κατάγεται από την Αθήνα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι γνώριμος των Αρχών καθώς κατηγορήθηκε κατά το παρελθόν και για άλλα αδικήματα.