, , ,

12 Απριλίου, 2022

Press Room

“Το τελευταίο αντίο” στη Μαρία Γιακουμή


Με δάκρυα στα μάτια και ένα απέραντο γιατί στα χείλη τους, η μητέρα τα αδέρφια, ο σύζυγος οι συγγενείς, οι φίλοι και συνάδελφοι της Μαρίας Γιακουμή την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Ο θρήνος και ο σπαραγμός μεγάλος, τα δάκρυα αστείρευτα, για την Μαρία, το κορίτσι των 40 ετών που χαμογελούσε πάντα. Την δική μας Μαρία…Την δική μας συνάδελφο που δεν ξεχνά κανείς…Τραγικές φιγούρες η οικογένεια της που τόσο πολύ αγαπούσε και ο σύντροφός της…Ο αγαπημένος της Σίμος…. Ο άνθρωπος που επέλεξε για συνοδοιπόρο της ζωής και τον άφησε μόνο.

Όλοι σήμερα ήταν στην εκκλησία της Παναγίτσας για να πούνε το τελευταίο αντίο στη Μαρία που σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από την ζωή. Την Μαρία Γιακουμή που το νήμα της ζωής της κόπηκε άδικα…Την Μαρία….που η καρδιά της την πρόδωσε…Όλοι με ένα λουλούδι στο χέρι και μια γλυκιά ανάμνηση, από αυτό το κορίτσι που το μόνο που έκανε ήταν να σκορπά γύρω της το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Έναν άνθρωπο που οι συνάδελφοι που δούλεψαν μαζί της, μόνο καλά έχουν να θυμούνται.

Η Μαρία Γιακουμή σπούδασε δημοσιογραφία και άσκησε το επάγγελμα τόσο στην τηλεόραση επιλογές όσο και στην tvs και εκεί έκανε το φιλίες και σχέσεις ζωής…. Κέρδισε τους ανθρώπους με το ήθος το χαρακτήρα και την αξιοπρέπεια της…. Γιατί η Μαρία ήταν πραγματικά ένας καλός άνθρωπος.

Όσοι την ήξεραν….Όσοι δούλεψαν μαζί της…Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Μαρία δεν θα είναι πια μαζί μας.

Το λόγια για την Μαρία είναι λίγα και η φωνή πια δεν μπορεί να βγει για να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο που μοιράστηκες πολλά μαζί του.

Η Μαρία ήταν ένας δοτικός και γλυκός άνθρωπος γεμάτος αισιοδοξία….Αυτό είναι και το γνώρισμα που δεν θα ξεχάσει κανείς από τους φίλους και τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της…Που μοιράστηκαν ώρες στο πεζοδρόμιο, και  στο ρεπορτάζ. Που μοιράστηκαν, όνειρα , φοβίες, φιλοδοξίες…Προβλήματα.

Η Μαρία έλεγε σε όλους: Χαμογέλα όλα θα πάνε καλά.