, , ,

11 Απριλίου, 2022

Press Room

“Έφυγε” από την ζωή η Μαρία Γιακουμή – “Έσβησε” το χαμόγελο της στα 41 της χρόνια


Μόλις στα 41 της χρόνια η Mαρία μας αποχαιρέτησε…Μας «έκλεισε» το μάτι όπως πάντα και έφυγε από κοντά μας…Ο θάνατος της Μαρίας Γιακουμή συγκλόνισε την τοπική κοινωνία των Σερρών και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της , τον άνδρα της Σιμό Φραγκάκη τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, με ένα μεγάλο χαμόγελο που «έσβησε» τόσο πρώρα απαντούσε σε ότι προβλήματα που μπορεί να έφερνε η ζωή…Η Μαρία Γιακουμή έφυγε αιφνίδια από την ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Σερρών. Τα γιατί αναπάντητα για όλους.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλους όσοι την γνώριζαν και την αγαπούσαν γιατί ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με αγάπη για όλους, με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια. Ένας άνθρωπος που αγωνιζόταν καθημερινά για το καλό όλων. Ένας άνθρωπος πάνω από όλα με ήθος και ευγένεια τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Η Μαρία Γιακουμή σπούδασε Δημοσιογραφία, Στατιστική, έρευνα, αγορά και δημοσκοπήσεις και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Επιλογές και στο TVS ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Σερρών.

Οι συνάδελφοι της που δουλέψαμε μαζί της, που μοιραστήκαμε τις χαρές τις αγωνίες τα προβλήματα θα την θυμόμαστε πάντα για τον χαρακτήρα της, για το χαμόγελο της, την χαρά που σκόρπιζε γύρω της για την αξιοπρέπεια της για τον άνθρωπο που ήταν. Η Μαρία θα λείψει σε όλους μας πολύ.

Καλό ταξίδι Μαρία…

https://youtu.be/RwC7X54AzJY