,

5 Μαΐου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Προβληματισμός και ερωτηματικά για την πρόταση ιδιώτη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών


Προβληματισμό και αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημάρχου Σερρών Αλεξάνδρου Χρυσάφη που αφορούσε το αυτοκινητοδρόμιο και την συμμετοχή ιδιώτη στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Ο κύριος Χρυσάφης αναφέρθηκε σε ένα στρατηγικό επενδυτή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην Ανάπτυξη του αυτοκινητοδρομίου.
Στο δελτίο ειδήσεων του δικτυο τηλεόραση έκανε την δική του τοποθέτηση και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης ο οποίος κατέθεσε την δική του αναπτυξιακή πρόταση που μπορεί να βοηθήσει τόσο το αυτοκινητοδρόμιο όσο και το νομό Σερρών.

“Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει εάν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να επενδύσουν στο αυτοκινητοδρόμιο αλλά στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση του αυτοκινητόδρομου”.

Αυτό ξεκαθαρίζει από την δική του πλευρά ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας Σερραίων και πρώην πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου κύριος Θεόδωρος Αραμπατζής.

Ο κύριος Αραμπατζής μάλιστα τόνισε πως αυτό που θα προτείνει στη δημοτική αρχή είναι να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα ώστε τα χρήματα που βρίσκονται στα ταμεία του δήμου από την ΣΑΤΑ να αποδοθούν τελικά στο αυτοκινητοδρόμιο και να γίνει η αναμόρφωση της πίστας.

Ο ίδιος χαρακτήρισε και την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα.

Ο επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόταση του κυρίου Στέφανο Φωτιάδη που αφορούσε την volkswagen.

φωτιστικά inde.gr