Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Τι έγραψε σε ανάρτησή της μετά την ανακήρυξή της σε επίτιμη δημότξ Σερρών


Με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέρεται στην ανακήρυξή της σε Επίτιμη Δημότη Σερρών, στις επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών και στην εντυπωσιακή συναυλία στο Μνημείο Ηρώων.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 108 χρόνων από την απελευθέρωση των Σερρών, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Επισκέφθηκα χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς και μια σειρά από παραγωγικές εγκαταστάσεις, στις οποίες είδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εύρωστη δραστηριότητα των Σερραίων, τις δεξιοτεχνίες, τη δημιουργικότητά τους.

Στην Τοπική Κοινότητα Βαμβακοφύτου εγκαινίασα με μεγάλη χαρά το Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο, ένα πρώην σχολείο που πλέον θα λειτουργεί ως χώρος πολιτισμού, προάγοντας την παιδεία των κατοίκων μέσω της αισθητικής και πνευματικής τους καλλιέργειας.

H επίσκεψη έκλεισε με μια εντυπωσιακή επετειακή συναυλία στο Μνημείο των Ηρώων, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο «Ύμνος των Σερρών»

Είναι τιμή για μένα η ανακήρυξή μου σε επίτιμη δημότη αυτής της πόλης με τη μακρά ιστορία. Εύχομαι ο ανανεωτικός, δημιουργικός άνεμος να μην παύσει ποτέ να πνέει σε τούτη την όμορφη γωνιά της πατρίδας μας, δικαιώνοντας αγώνες αιώνων».

φωτιστικά inde.gr