,

11 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Παρέδωσε τα κλειδιά η Εστίαση. Διαμαρτυρία στο Κέντρο της πόλης των Σερρών


Τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους παρέδωσαν χθές (10/2) οι επιχειρηματίες της εστίασης, διαμαρτυρόμενοι για την μη λήψη των κατάλληλων μέτρων για την διάσωση του κλάδου. Όπως υπογραμμίζουν, οι επιχειρήσεις εστίασης και συναφών επαγγελμάτων κινδυνεύουν με λουκέτα.
Η αγανάκτηση, ο φόβος και η αβεβαιότητα για το μέλλον των επιχειρήσεων τους, ήταν γραμμένη στα πρόσωπα τους, καθώς οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Οι ίδιοι ζητούν την στήριξη  της κυβέρνησης για να παραμείνουν εν ζωή οι επιχειρήσεις και στη συνέχεια την χρηματοδότηση για να επανεκκινήσει η δραστηριότητα των καταστημάτων τους.
Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, οι άνθρωποι της εστίασης είχαν στήσει ένα κουτί στο οποίο κατέθεταν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους με σκοπό να το παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου
Η εκδήλωση είχε ανάλογη επιτυχία και σε άλλα σημεία του νομού Σερρών, όπως τη Νιγρίτα, το Σιδηρόκαστρο και την Ηράκλεια.
Πολλοί ήταν και αυτοί που υπέγραψαν την λίστα στήριξης που υπήρχε δίπλα από την κάλπη, ενώ εκεί βρέθηκαν και πολλοί επαγγελματίες που στηρίζονται από τον κλάδο της εστίασης όπως οι κρεοπώλες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εστιατόρων κατέθεσε ψήφισμα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχης Σερρών ο οποίος και εξέφρασε την στήριξη του.

 

φωτιστικά inde.gr