, , ,

25 Μαρτίου, 2022

Press Room

Παρανάλωμα του πυρός σπίτι στο Ποτισμένο-Έμεινε στο δρόμο 20μελής οικογένεια


Παρανάλωμα του πυρος σε λίγα μόλις λεπτά έγινε ένα σπίτι στο τοπικό διαμέρισμα του ποντισμένου με τους ιδιοκτήτες να απομακρύνουν 9 παιδιά την τελευταία στιγμή. Η φωτιά ξεκίνησε από κάτι ξερόχορτα καίγοντας αρχικά ένα παράπηγμα που υπήρχε διπλά στο σπίτι, αλλά δυστυχώς ο αέρας που έπνεε στην περιοχή έφερε την φωτιά μέσα στο σπίτι πριν προλάβει να φτάσει η πυροσβεστική και ξεκινήσει την κατάσβεση.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Δίκτυο Τηλεόραση πως ακόμη και όταν έφτασε η πυροσβεστική η φωτιά πλέον ήταν ανεξέλεγκτη λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Η οικογένεια πλέον είναι στο δρόμο. Δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα, δεν τους έμεινε τίποτε. Δεν έχουν ούτε ρούχα ούτε κουβέρτες και το μόνο που ζητούν είναι βοήθεια από την πολιτεία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε και ξεκίνησε αμέσως την κατάσβεση. Στην μεγάλη κατάσβεση συμμετέχον τρία οχήματα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, 1 από την πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών και ένα από την Νιγρίτα. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών…όταν έφτασαν ήταν πια πολύ αργά για να μπορέσουν να σώσουν οτιδήποτε.

Στο σημείο έφτασε και ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσακης, ο οποίος έκανε λόγω για μια αμέλεια, η οποία δυστυχώς έφτασε να καταστρέψει ένα ολόκληρο σπίτι και ευτυχώς δεν θρηνήσανε ανθρώπινές ζωές, καθώς στο σπίτι ζούσαν 20 άτομα, εκ των οποίων τα 12 άτομα ήταν ανήλικα παιδιά.

https://www.youtube.com/watch?v=b-OiCNwox08&ab_channel=DiktyoTV