, , ,

26 Μαρτίου, 2022

Press Room

«Πάντρεμα Θρακικού Γαστρονομικού Πολιτισμού και Σύγχρονης Γαστρονομίας»


Την Κυριακή 27/3/2022 και ώρα 12 μμ. στην Πλατεία Ελευθέριας στην πόλη των Σερρών, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας με την Θρακική Εστία Νομού Σερρών και με συνδιοργανωτή την Κ.Ε.Δ.Η.Σ, θα πραγματοποιήσουν Γαστρονομική και Πολιτιστική εκδήλωση «Πάντρεμα Θρακικού Γαστρονομικού Πολιτισμού και Σύγχρονης Γαστρονομίας».

Κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί Μουσικοχορευτικό Πρόγραμμα από την Θρακική Εστία Νομού Σερρών και Γαστρονομικό Μαγειρικό Event με Παραδοσιακές Θρακιώτικες Συνταγές από τους Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.

Τα Εδέσματα που θα παρασκευαστούν στην Εκδήλωση από τους Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας είναι τα εξής: 1. Χοιρινό με Τουρσί Λάχανο

2. Σουρβάν Κεφτέδες

3. Κοτόπουλο με Πλιγούρι

4. Λαλαγγίτες

5. Θρακιώτικος Χαλβάς Σιμιγδαλένιος

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ