, ,

28 Μαρτίου, 2022

Press Room

Πάντρεμα θρακικού γαστρονομικού πολιτισμού και σύγχρονης γαστρονομίας στις Σέρρες


Πάντρεμα θρακικού γαστρονομικού πολιτισμού και σύγχρονης γαστρονομίας συνδιοργάνωσαν σήμερα η Λέσχη Αρχιμαγείρων ελληνικής γαστρονομίας με την Θρακική Εστία Ν. Σερρών και την ΚΕΔΗΣ στην πλατεία Ελευθερίας, προβάλλοντας την θρακιώτικη κουζίνα. Η πλατεία μοσχομύρισε από τα θρακιώτικα εδέσματα που μαγείρεψαν οι σεφ και μετά γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Η ΘΕΝΣ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Λέσχη Αρχιμαγείρων για την πρωτοβουλία που είχαν και μαγείρεψαν για τους Σερραίους και φυσικά τον Δήμαρχο και την ΚΕΔΗΣ για την στήριξή τους. Τα πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες ανήκουν στους χορευτές μας και την χοροδιδάσκαλο Ματένια Ανατολάκη για την συμμετοχή τους και την άψογη παρουσία τους μετά από 2 χρόνια απραξίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας-βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής ΝΔ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής, μέλη και φίλοι της ΘΕΝΣ και πολλοί Σερραίοι. Την εκδήλωση παρουσίαση η Όλγα Σμάγαδου.