, ,

20 Μαΐου, 2022

Press Room

Πανελλαδική η προβολή του 1ου Συνεδρίου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Φωτεινής Αραμπατζή


Αίσθηση προκάλεσε η ανταπόκριση των Σερραίων γυναικών στο 1ο Συνέδριο του Προγράμματος ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ με θέμα: «Γυναίκα-Μητέρα: η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους», που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 16 Μαΐου με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Γυναίκες από την πόλη αλλά και από κάθε γωνιά της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κατέκλυσαν το συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου ELPIDA RESORT & SPA δίνοντας υπόσταση στην ίδια την ιδέα του Προγράμματος Ενδυνάμωσης και Ενθάρρυνσης «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ».

Το Συνέδριο, αποτέλεσε ένα μεγάλο γεγονός για τις Σέρρες, καθώς «δεν διοργανώνονται συχνά τέτοιες εκδηλώσεις και μάλιστα τόσο υψηλού επιπέδου, με επίκεντρο τις γυναίκες» όπως τόνισε συγχαίροντας για την πρωτοβουλία την Φωτεινή Αραμπατζή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, από το βήμα του Συνεδρίου.

 

Η ενθουσιώδης συμμετοχή των γυναικών, οι ομιλίες των διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών και η δυναμική παρουσία της Φωτεινής Αραμπατζή συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και πανελλαδικών ιστοτόπων, οι οποίοι πρόβαλαν το Συνέδριο μέσα από ιστοσελίδες όπως οι:

· huffingtonpost.gr 

· zinapost.gr

· usay.gr

· tomanifesto.gr

προβάλλοντας το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης και Ενθάρρυνσης «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ», που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πρωτοβουλία της Φωτεινής Αραμπατζή από μια ομάδα επιστημόνων – γυναικών με επικεφαλής την δημιουργό του NowLetsPlay ® ™ Μαριάννα Αντωνακάκη.

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι αναφορές και στα τοπικά σάιτ και εφημερίδες:

·www.anexartitos.gr

·ertnews.gr

·infonews24.gr

· olanea.gr

· sertharros.gr

· e-simerini.com

· ΣΕΡΡΑΪΝΟΝ ΘΑΡΡΟΣ

· ΣΗΜΕΡΙΝΗ

· ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

· ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Προσκεκλημένοι ομιλητές στο Συνέδριο ήταν:

· η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και Πρόεδρος της ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ κ. Ζέτα Δούκα

· ο Κλινικός Εμβρυολόγος, Διευθυντής Εργαστηρίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Μιχάλης Πελεκάνος.

· η Κλινική Ψυχολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Άννα Κανδαράκη και

· η ακτιβίστρια και δημιουργός του NowLetsPlay, Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια και Συγγραφέας κ. Μαριάννα Αντωνακάκη.

Την εκδήλωση υποστήριξαν σερραϊκές επιχειρήσεις προσφέροντας αναμνηστικά δώρα στις κυρίες που συμμετείχαν στο Συνέδριο.

· Flos

· Lavera

· ΧΡΥΣΟ

· ΚΡΙ-ΚΡΙ

Οι εταιρείες Flos και Lavera χορήγησαν προϊόντα περιποίησης προσώπου και φυτικές λούφες, αντίστοιχα, ενώ οι εταιρείες ΚΡΙ-ΚΡΙ και ΧΡΥΣΟ επιμελήθηκαν τον μπουφέ.