, ,

28 Ιουνίου, 2022

Press Room

Οι καλύτεροι των Πανελλαδικών Εξετάσεων μιλούν στο Δίκτυο Τηλεόραση (Βίντεο)


Άγχος; Ναι! Διάβασμα; Πολύ! Πρόγραμμα: πάνω από όλα! Οι αριστούχοι των πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα είναι η μέρα που παίρνουν μια βαθιά ανάσα και κοιτούν με ένα μεγάλο χαμόγελο τα μέλλον. Μια από αυτές τις μαθήτριες η μαθήτρια του 1ου λυκείου Σερρών Γεωργία Στοϊλα, η οποία κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 18.000 μορίων και να πετάξει στην κορυφή. Η ίδια ταλαντεύεται ανάμεσα σε ιατρική και φαρμακευτική.

Οι μαθητές που έδιναν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις πέρασαν δυο πολύ δύσκολα χρόνοι κορωναίου μέσα σε καραντίνα, μακριά από το σχολείο και το φροντιστήριο τους. οι μαθητές εκτός από το διάβασμα είχαν να  αντιμετωπίσουν και την ψυχολογία τους η οποία όπως ήταν φυσικό επηρεάστηκε. Ο στόχος για τα παιδιά που διάβασαν πολύ και έγραψαν καλά ήταν ένας και μοναδικός, να περάσουν στην σχολή που ήθελαν… για να το καταφέρουν αυτό όπως ήταν φυσικό έπρεπε να θυσιάσουν και πολλά πράγματα της καθημερινότητας.

Η Γεωργία είναι μαθήτρια του πρώτου λυκείου αλλά δεν ξεχνά να ευχαριστήσει και τους καθηγητές της στο φροντιστήριο «ΚΟΡΥΦΗ» τους οποίους και ειδοποίησε αμέσως για τις επιδόσεις της. Όπως δηλώνει.. οι καθηγητές της πίστευαν περισσότερο σε αυτήν από ότι η ίδια.

Περίπου 18.700 μόρια έπιασε και ο Αργύρης Σπυρόπουλος, ο οποίος αγγίζει την νομική που είναι και το όνειρο του. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Δίκτυο τηλεόραση δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος καθώς οι κόποι του δικαιώθηκαν…το διάβασμα και η προσήλωση που έδειξε τα τελευταία χρόνια πήραν ρευστοποιήθηκαν στην σημερινή βαθμολογία η οποία των κάνει έναν από τους άριστους μαθητές στο νομό Σερρών. Ο Αργύρης Σπυρόπουλος είναι ο γιος του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Ο Αργύρης, τα τελευταία τρία χρόνια έριξε όλο το βάρος του διαβάσματος του και της προσοχής του στον στόχο του. μετρημένος και προσγειωμένος είχε κατασταλάξει στον στόχο του, από την Δευτέρα Λυκείου, όπου εκεί έγινε και το μεγάλο βήμα. Ο Αργύρης μοιράζεται μαζί μας και το μυστικό της επιτυχίας του, το οποίο θέλει κόπους και θυσίες.

Περήφανος και πολύ συγκινημένος και ο αντιπεριφερειαρχης Σερρών που ο γιος του κατάφερε να αριστεύσει. Το μεγάλο μπράβο ανήκει όπως δηλώνει ο ίδιος στον γιο του και την προσπάθεια που έκανε, αλλά και στην γυναίκα του Λίντα που ήταν βράχος ακλόνητος δίπλα στον μοναχογιό τους

Τα δύσκολα πέρασαν, και όλοι οι μαθητές…Αριστούχοι και μη, θα απολαύσουν το καλοκαίρι τους και η αγωνία τους επικεντρώνεται πλέον στην ανακοίνωση των βάσεων, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.