, , ,

19 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Ο Σερραίος MasterChef: Οι γιατροί του έδιναν κάτω από 1% να ζήσει – Η υπόσχεση στην παραγωγή (Βίντεο)


O Νίκος Παπαδόπουλος πήγε από τις Σέρρες στις auditions του MasterChef για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις του. Ο υποψήφιος μάγειρας, στις δηλώσεις του στην κάμερα του MasterChef τόνισε πως δεν είναι επαγγελματίας και πως συνηθίζει να μαγειρεύει μόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του. Κατά τις δηλώσεις του, ο Νίκος αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του που τον οδήγησαν στο κρεβάτι του χειρουργείου πολλές φορές ενώ τόνισε πως οι γιατροί του έδιναν κάτω από 1% να ζήσει.

«Επειδή έχω κάνει μια σειρά από επεμβάσεις στον εγκέφαλο δε βλέπω καλά από την αριστερή μου πλευρά. Οπότε ότι υπάρχει από αριστερά το χάνω. Το 2006 έπαθα μία κρίση επιληψίας στον ύπνο μου και διαγνώστηκα με δυσπλασία στον εγκέφαλο. Οπότε ξεκίνησα μία θεραπεία με εμβολισμούς. Μετά τη δεύτερη επέμβαση έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία και έπεσα σε κώμα. Μετά υπήρξε ένα μπαράζ εγχειρήσεων, υπήρξε οίδημα στον εγκέφαλο, ήμουν στην εντατική, δεν είχα πιθανότητες να ζήσω, δεν είχα να ξαναπερπατήσω κι όμως είμαι εδώ!» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο παίκτης ετοίμασε το πιάτο του όμως για κακή του τύχη, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε και πάλι κόκκαλο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef όμως στις τελευταίες δηλώσεις του στην κάμερα έδωσε υπόσχεση πως: «Του χρόνου πάλι εδώ θα με έχετε!».

Πηγή: newsbeast.gr