, ,

27 Μαΐου, 2022

Press Room

Ο Περιφεριεάρχης Κ. Μακεδονίας στις εργασίες αναβάθμισης του παράδρομου της Ε.Ο. Σερρών-Δράμας


Μειωμένος κατά 90% είναι ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις δρόμων σε σχέση με άλλες χρονιές, τόνισε από τις Σέρρες, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περιφερειάρχης αναφέρει ότι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας εξοικονομεί πόρους απ άλλα προγράμματα προκειμένου για να αναβαθμιστεί τόσο το οδικό δίκτυο των Σερρών, όσο και της υπόλοιπης Περιφέρειας.

Ο κ. Τζιτζικώστας το πρωί βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Σερρών-Δράμας, εκεί που πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδόστρωμα για να επιβλέψει το έργο. «Με τις παρεμβάσεις που γίνονται οι μετακινήσεις των πολιτών θα είναι ασφαλέστερες» τόνισε, χαρακτηριστικά. Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου γίνεται με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλος και τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Καριπίδη.

Σε ότι αφορά, τα έργα, τα οποία έπρεπε να ξεκινήσουν αλλά λόγω της αύξησης στις τιμές των υλικών έχουν παγώσει το τελευταίο τρίμηνο, ο κ Τζίτζικώστας δήλωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

https://www.youtube.com/watch?v=IaCv1Vxg79Y&feature=youtu.be