, ,

5 Απριλίου, 2022

Press Room

Ο Γιάννης Δεσποτίδης ορίστηκε Νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σερρών


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης όρισε σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ως νέο Άμισθο Αντιδήμαρχο Παιδείας τον Γιάννη Δεσποτίδη στη θέση του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Δημήτρη Σιαμάγκα.

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο κ.Δεσποτίδης αφορούν στο Τμήμα Παιδείας και στο Γραφείο Δια Βίου Μάθησης. Σύμφωνα με την 214/05-04-2022 απόφαση του Δημάρχου Σερρών, η θητεία του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Δεσποτίδη ορίζεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Με την ίδια απόφαση, ορίζεται ότι σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κ. Δεσποτίδη θα ασκεί τις αρμοδιότητές του η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Σωτηρία Πάνου – Αναστασιάδου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τόνισε: «Καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα τον Γιάννη Δεσποτίδη, έναν έντιμο, εργατικό και άξιο συνεργάτη και Σύμμαχο. Πιστεύω ότι ως Αντιδήμαρχος Παιδείας θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, το βοηθητικό προσωπικό, τα σχολεία και την εκπαίδευση του Δήμου μας συνεχίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη ο αείμνηστος Δημήτρης Σιαμάγκας. Του εύχομαι από καρδιάς καλή και δημιουργική θητεία».

https://youtu.be/yyDMaXhCVaw