, ,

20 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Μήνυση κατά του αντιδήμαρχου Κ. Δινάκη μετά από επίθεση αδέσποτου σε Σερραία


Στα έδρανα του δικαστηρίου θα καθίσει ο αντιδήμαρχος Σερρών Κώστας Δινακής καθώς ο εισαγγελέας Σερρών μετά από δάγκωμα Σερραίας πολίτη από Σκύλο , ξεκίνησε αυτεπάγγελτα τη διαδικασία. Πρόκειται για μια επίθεση αδέσποτου ζώου προς Σερραία η οποία εκτός από το νοσοκομείο έκανε καταγγελία και στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία της συγκεκριμένης γυναίκας οι υπάλληλοι βρισκόταν καθημερινά στο δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν το συγκεκριμένο αδέσποτο. Μάλιστα την περίοδο που έγινε αυτή η καταγγελία είδε είχε περισυλλέγει το 90% των αδέσποτων από την πόλη, γεγονός το οποίο ήταν αντιληπτό από όλους τους Σερραίους . το άκρως εντυπωσιακό βέβαια στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεγονός , πως παρά του ότι η κυρία καταγγέλλει το δάγκωμα, δεν υπάρχει κανένα έγγραφο από το νοσοκομείο που να το αποδεικνύει σύμφωνα πάντα με τον κ. Δινακη.

Ο κ. Δινακης την ώρα που λαμβάνει τα συγχαρητήρια όλων των Σερραίων για την εξαιρετική δουλειά που έκανε , καθώς πλέον δεν υπάρχουν αδέσποτα. Την ίδια ώρα θα πρέπει να απολογηθεί για μια επίθεση ζώου το οποίο ίσως δεν πρόλαβαν να μαζέψουν εγκαίρως, χωρίς κανείς να συνυπολογίζει την δουλειά που έγινε από την πλευρά του αλλά και από όλους τους υπαλλήλους.

https://www.youtube.com/watch?v=N4sIOQoOw-w