Κώστας Καραμανλής: Επίσκεψη σε κοινότητες του Δήμου Σερρών


Κοινότητες του Δήμου Σερρών επισκέφτηκε ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του συναντήθηκε με πολίτες, κατοίκους των χωριών, με τους οποίους συνομίλησε.
Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν στο έργο του  2ου αρδευτικού Σερρών, τονίζοντας πως η στήριξη του πρωτογενούς  τομέα είναι για τον ίδιο προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:
“Για μία ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα στις κοινότητες του Δήμου Σερρών, Άνω και Κάτω Μητρούσι, Μονοκκλησιά, Προβατά, Άνω και Κάτω Καμήλα και συναντήθηκα με καλούς φίλους από τα παλιά που έχουμε δώσει μαζί πολλούς κοινούς αγώνες.
Οι θετικές εξελίξεις που υπάρχουν με το σπουδαίο έργο του 2ου αρδευτικού Σερρών, γνωστού και ως ΤΟΕΒ Προβατά έχει γεμίσει με ικανοποίηση τους παραγωγούς μας, καθώς πρόκειται για ένα πάγιο αίτημά τους που επιτέλους ικανοποιήθηκε.
Η στήριξη του σερραϊκού πρωτογενούς τομέα ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμένα, γιατί αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας που με τις κατάλληλες υποδομές μπορεί να αποφέρει ακόμα περισσότερα.”