, ,

12 Μαΐου, 2022

Press Room

Καλά Δένδρα: Απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια του-Προσπάθησαν να ξηλώσουν μετασχηματιστή


Τον νόμο στα χέρια τους απειλούν να πάρουν οι κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος Καλών Δένδρων, οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από τις απανωτής κλοπές μετασχηματιστών που αφήνουν το χωρίο και τους αγρότες χωρίς νερό.

Το βράδυ Τρίτης οι άγνωστοι έφτασαν στο σημείο «κατέβασαν» τον μετασχηματιστή, ωστόσο δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν τον χαλκό, καθώς εκείνη την ώρα αγρότης πήγαινε στο χωράφι του και βλέποντας τον τράπηκα σε φυγή.

Η πρόταση του προέδρου Θωμά Τσίμα είναι να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης και να πραγματοποιούν περιπολίες στο χωριό, καθώς αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που οι «κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν το χωρίο τους.

Οι κάτοικοι έκαναν αρκετή υπομονή αλλά δυστυχώς διαπιστώνουν πως δεν αντέχουν άλλο, καθώς μέσα σε 2 μήνες είναι στο ίδιο έργο θεατές. Οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν και πάλι να ξηλώσουν τον μετασχηματιστή γεώτρησης στο χωριό τους. Οι «κυνηγοί χαλκού» έχουν βάλει στο μάτι τη συγκεκριμένη γεώτρηση κι αυτό γιατί τα ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου είχαν ξηλώσει και πάλι τον μετασχηματιστή και άφησαν χωρίς νερό το χωριό.