, ,

1 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Η ΔΕΥΑΣ μεγαλώνει τον «κύκλο της αγάπης»


Οι γιορτινές δημιουργίες των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ, της «Ηλιαχτίδας», του ΚΑΑΜΕΑ, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Σερρών και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, που προμηθεύθηκε η ΔΕΥΑΣ τα Χριστούγεννα για την στήριξη των ανωτέρω φορέων, μετατράπηκαν σε αντίδωρο αγάπης και προσφέρθηκαν σε 166 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται αυτή την περίοδο στο Νοσοκομείο Σερρών.

Τις δημιουργίες παρέδωσε, σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος στους υπευθύνους των κλινικών, παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικολάου Φαρμάκη, του αναπληρωτή διοικητή κ. Παναγιώτη Πεγίδη και του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών, κ. Δημήτρη Μπαλαξή.

«Οι ξεχωριστές δεξιότητες των παιδιών έγιναν μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και πρόσθεσε:
«Με τη συμβολική αυτή κίνηση η ΔΕΥΑΣ ενισχύει το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και αποδεικνύει πως η αγάπη είναι ένας κύκλος!
Πηγάζει από κάθε άνθρωπο και προορίζεται για κάθε συνάνθρωπό μας χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Απλά προσφέρεται απλόχερα!
Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο δείχνουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο Σερρών πως η σκέψη μας είναι μαζί τους και προσευχόμαστε το συντομότερο να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές τους.
Η κοινωνία μας αποτελεί μια αδιάσπαστη ολότητα και μέσα σε αυτή μπορούμε να συνυπάρχουμε όλοι, προσφέροντας ο ένας στον άλλον.
Οφείλουμε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουν σταματήσει οι ανάγκες νοσηλείας από όλες τις ασθένειες, πλην του κορονοϊού και εναπόκειται σε εμάς τους ίδιους να συμβάλουμε στην εξάλειψη της πανδημίας, ώστε το νοσοκομείο μας να προσφέρει απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ευχήθηκε τη νέα χρονιά να επικρατήσει η σωφροσύνη και η υπευθυνότητα, ώστε να θωρακισθούμε απέναντι στον κορονοϊό και να μπορέσουμε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=7b_YDz1bpuk