,

9 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Γενική Διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ η κ. Ελένη Τριανταφύλλου


Και επίσημα ανέλαβε την διεύθυνση της αναπτυξιακής εταιρείας Σερρών η κυρία Ελένη Τριανταφύλλου, η οποία είναι απόφοιτη του οικονομικού και Νομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η κυρία Τριανταφύλλου η οποία και υπηρετεί την εταιρεία ως υπεύθυνη πολλών προγραμμάτων επιλέχθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο ως η ιδανική  επιλογή για να ηγηθεί της Αναπτυξιακης Εταιρείας στην νέα σελίδα που θα ανοίξει από δω και πέρα.
Η ΑΝΕΣΕΡ έρχεται να καλύψει το κενό που είχαν μέχρι τώρα οι δήμοι οι οποίοι θέλαν να ενταχθούν σε προγράμματα αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν λόγω ελλείψεως προσωπικού να καταθέσουν μελέτες. Αποτέλεσμα ήταν η απορρόφηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων να αγγίζει το 30%. Για πρώτη φορά ψηφίστηκε προϋπολογισμος στην Ανάπτυξη εταιρεία, η οποία έχει να υλοποιήσει μπροστά της πολλά αναπτυξιακά έργα.
Το νέο κεφάλαιο που άνοιξε και η ανάπτυξη εταιρεία Σερρών έχει στόχο να συνεργαστεί με όλους τους δήμους και να προσφέρει τα μέγιστα, τόσο σε έργα υποδομής και ανάπτυξης, όσο και σε έργα βιτρίνας που έχουν ανάγκη οι πολίτες.